Alweer druk programma in het vooruitzicht

Gepost in Nieuws

 

ik zag nog ouwe nieuws rommel op de site (oudemirdum was vorig jaar ;-). Dus maar even een update. Want we hebben het druk. Het lijkt bijna werk te worden en dat moet niet. Plezier staat voorop!

Wat we nu hebben staan is 

zondag 17 april een besloten feestje, Hemelvaartsdag 26 mei smiddags in it Peuleke in Rossum. Neem vrouw en kinderen mee. Gezellig. Zaterdag 4 juni spelen we bij het jubileum van VV Makkum en op zaterdag 11 juni spelen we weer in de Bras op Terschelling. We plakken er meteen een bedrijfsuitje aan vast en bivakkeren een weekendje op Terschelling. onze manager Joop zoekt nog naar een ander optreden zodat de band zich niet te buiten gaat... Neem vooral contact op met Joop (kan via de contactpagina) als je nog een band zoekt in het weekend van 10 t/m 13 juni. Onze saxofonist René is bezig met een optredentje op het strand in Makkum. Het is nog even de vraag wanneer dit zal plaatsvinden. Het moet natuurlijk wel mooi weer zijn. De opties zijn 19 of 26 juni of 3 juli. In juli gaan we op zaterdag de 2e naar Exmorra voor wederom een verenigingsjubileum. Als laatste zijn we geboekt om een bruiloft in Makkum op te luisteren! 

groet Aart

Oudemirdum 14 augustus!

Gepost in Nieuws

De kogel is door de kerk! Zaterdag 14 augustus spelen de Makkumer Blues Brothers wederom Op De Brink in Oudemirdum. Volledig coronaproof heeft Oudemirdum Bruist organisatie de brothers (en sister) weer uitgenodigd om te komen spelen. Er zijn voldoende zitplaatsen op de Brink op alle terrassen. Consumpties worden alleen geserveerd aan zittend publiek. Dat weerhoudt ons er niet van om een feestje te gaan maken. Kom je ook? We spelen van 19:30 tot 23:00 uur!

Spotify playlist

Gepost in Nieuws

Het is nog stil bij de Makkumer Blues Brothers. Langzaam begint het weer te borrelen en komen er alweer aanvragen binnen. We wachten de avondklok rustig af tot we weer op afstand van elkaar maar toch weer samen kunnen repeteren! Mis je ons? Luister hier naar de spotify playlist van de Makkumer Blues Brothers!

MBB Spotify Playlist!