De Bras Terschelling 21 december

Gepost in Nieuws

Begin uw kerstvakantie op een fantastische manier:

  1. Boek een bed ergens op Terschelling (vast nog wel ruimte)
  2. Ga met de boot en geniet
  3. Geniet nog meer: Dineer in De Bras op West-Terschelling.
  4. Geniet nog veel veel meer: met de Makkumer Blues Brothers in De Bras!

Jazekers, we doen Oerol 2019 nog eventjes dunnetjes over en sluiten het jaar 2019 op zaterdag 21 december af!

Dan spelen we met 14 man en 1 vrouw in De Bras op West-Terschelling. Genieten!

Wegens ziekte geen optreden in Oudemirdum op 10/8

Gepost in Nieuws

Wegens ziekenhuisopname van onze bassist kunnen we helaas niet optreden in Oudemirdum op zaterdag 10 augustus. Als alternatief zal de Rolling Stone Tribute Band voor ons in de plaats optreden. Ook van harte aanbevolen!

Ons optreden op woensdag 14 augustus op de Holle Poarte in Makkum gaat wel door aangezien onze oud-bassist Sake hier wel zijn medewerking aan kon verlenen waarvoor onze hartelijk dank!

Makkumer Blues Brothers

Optreden op Camping de Holle Poarte

Gepost in Nieuws

We zijn geboekt om de zomergasten van de Holle Poarte van een puik stukje muziek te voorzien. Woensdagavond 14 augustus. Uiteraard niet alleen voor de gasten. Een mooie reden voor de thuis zijnde Makkumers even een zomerse avond op stap te zijn.  20 uur gaan we los tot een uur of half elf. Dus kinst betiid wer op bed ot it mot. 

Oerol 2019

Gepost in Nieuws

De Makkumer Blues Brothers zijn net als vorig jaar weer van de partij op Oerol Terschelling. De band vertrekt alvast vrijdag 14 juni vanuit Makkum naar West-Terschelling om goed voorbereid van start te kunnen gaan. Zaterdagavond 15-06-2019 23:00 uur staan we in De Bras op West en zondagmiddag 16-06-2019 vanaf 16:00 uur bij Onder de Pannen op Midsland! We maken er weer een mooi (ons bedrijfsuitje) weekend van!