Wegens ziekte geen optreden in Oudemirdum op 10/8

Geschreven door Aart Postma. Gepost in Nieuws

Wegens ziekenhuisopname van onze bassist kunnen we helaas niet optreden in Oudemirdum op zaterdag 10 augustus. Als alternatief zal de Rolling Stone Tribute Band voor ons in de plaats optreden. Ook van harte aanbevolen!

Ons optreden op woensdag 14 augustus op de Holle Poarte in Makkum gaat wel door aangezien onze oud-bassist Sake hier wel zijn medewerking aan kon verlenen waarvoor onze hartelijk dank!

Makkumer Blues Brothers

Optreden op Camping de Holle Poarte

Geschreven door Aart Postma. Gepost in Nieuws

We zijn geboekt om de zomergasten van de Holle Poarte van een puik stukje muziek te voorzien. Woensdagavond 14 augustus. Uiteraard niet alleen voor de gasten. Een mooie reden voor de thuis zijnde Makkumers even een zomerse avond op stap te zijn.  20 uur gaan we los tot een uur of half elf. Dus kinst betiid wer op bed ot it mot. 

Oerol 2019

Geschreven door Aart Postma. Gepost in Nieuws

De Makkumer Blues Brothers zijn net als vorig jaar weer van de partij op Oerol Terschelling. De band vertrekt alvast vrijdag 14 juni vanuit Makkum naar West-Terschelling om goed voorbereid van start te kunnen gaan. Zaterdagavond 15-06-2019 23:00 uur staan we in De Bras op West en zondagmiddag 16-06-2019 vanaf 16:00 uur bij Onder de Pannen op Midsland! We maken er weer een mooi (ons bedrijfsuitje) weekend van!

Geslaagde Sneek Op 'e Strun

Geschreven door Aart Postma. Gepost in Nieuws

Afgelopen donderdag 27 december werd de allerlaatste Sneek op é strun georganiseerd. Een wandeling door Sneek langs opmerkelijke plekken om op "derde kerstdag" ui te buiken van de twee kerstdagen. Het was de laatste keer, dus alle hoogte punten werden opnieuw naar voren gehaald. Zo ook de Makkumer Blues Brothers. In 2016 speelden we alle wandelaars de Veemarkt uit bij de start van de tocht. Dit jaar stonden we in de tennishal te Sneek. Met goed geluid van Diamond Sound Joure speelden we voor ruim 3500 voorbijkomende Sneek Op 'e Strunners.

Kijk hier voor de fotos: Foto's Sneek Op 'e Strun

 

The Tall Ship Races 2018 Harlingen

Geschreven door Aart Postma. Gepost in Nieuws

In de zomer van 2018 ontvangt Harlingen opnieuw ’s werelds mooiste tall ships met hun internationale bemanning en trainees. The Tall Ships Races Harlingen 2018 beloven een enorme happening te worden, waarvoor veel vrijwilligers en sponsors zich zullen inzetten. De schepen varen Harlingen binnen op 3 augustus 2018, na de Sail In Parade, zodra ze gefinisht zijn boven Vlieland en Terschelling.

De Makkumer Blues Brothers zijn erbij! en wel op zaterdag 4 augustus op de Harbourstage na de prijsuitreiking . We spelen volgens programma van 17:30 tot 18:30 uur (eind willemshaven, zie plattegrond)

Info Tallship races |  Programma